Fakta :D

HeiHei ;D

- Det er en knapp under headeren min som heter "Cecilie" og for at det skal komme opp en rute der må jeg skrive litt om meg.
Jeg heter Cecilie og er 12 år, bor i Oslo en liten stund til.. Flytter i Mai eller April.. Jeg har blondt hår med noen brune striper, har ikke farga håret eller tatt striper i håret, det bare er sånn med håret mitt.. Jeg elsker vennene mine, shopping, hester, familien, svømming, dans, sang og julegaver + bursdagsgaver :D
I fritiden så er jeg på Pc'en, ute med venner, ute og shopper, på skolen, på besøk og tar bilder.
Det jeg vil begynne på når jeg flytter er ridning og dans, jeg har elsket hester helt siden jeg var pittelita, selvom jeg har blitt tråkket på av en hest (det gjorde vondt). Dansing har jeg gått på lenge og da danset jeg hip hop også har jeg gått på håndball i 5 og et halvt år (1.klasse - halve 5.klasse) også har jeg gått på svømming nesten 1 år eller mer tror jeg og det var sjukt gøy men jeg sluttet, og til slutt har jeg gått på fotball i 1 uke xD.


~Nok om meg?

2 kommentarer

Ineee

28.des.2009 kl.17:50

Da jeg trykket på de knappene under det store bildet der det står "cecilie - Livet til en tolåring" så kom dette innlegget opp.. Hvorfor det?

Cecilie <3

28.des.2009 kl.18:01

Ineee: Fordi dette innlegget henger sammen med den knappen :D

Skriv en ny kommentar

Cecilie <3

Cecilie <3

12, Oslo

Cecilie > 12år > Bloggleser > Bloggelsker ^^ er innpå bloggen min n_n

Følg bloggen min, værsåsnill? <3 Da blir jeg überglad! :*

Kategorier

Arkiv

hits